Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Fa típusok

Teakfa vagy Tikfa

A teakfa a történelem során számos különböző okból szent faként vált ismertté. Nyugtató, gyógyító és védő hatású. Rendkívüli anyagának köszönhetően az ellenállóképesség szimbóluma. A belső értékrend védelmének, a haladásnak és növekedésnek az üzenetét közvetíti.

Mangófa

A mangót a "gyümölcsök királyaként" is ismerik, a boldogság, a jólét és a bőség szimbóluma. A mangó gyümölcs egyben a szerelem és a termékenység jelképe. A mangó motívumokat széles körben használják bútorok és textilek díszítésére.

Mimóza vagy Akácia

A „boldogság fája”, amit a szépség, egyensúly és védelmezés szimbólumaként tartanak számon. A mimóza a feminin energiák; az érzékenység, empátia, érzékiség örök jelképe. Tiszteletet jelent, boldogságot hoz az üzleti életben az örömmel végzett tevékenység révén, virága pedig a hűséges szeretet üzenetét is hordozza.

Mangosteen vagy Mangosztán

A mangosztán fát az "istenek gyümölcse” elnevezésével illették, a megérdemelt siker, a bőséges aratás, a munka által elérhető gazdagság jelképe.

Bambusz

A bambusz az egyik legértékesebb, legsokoldalúbb növény a világon. Az újjászületés, a megújító képesség, a kreatív, sokoldalú és egyenes ember jelképe. Szimbolikája sokrétű, akárcsak felhasználása. Vékony, ég felé törekvő, egyenes szárú, de hajlékony és rugalmas. A növény jellemzői alapján az alázat, az alkalmazkodás, a rugalmasság és a kitartás szimbóluma.

Újrahasznosított fa (Reclaimed wood)

A történelemben és karakterben gazdag fák szépséget, bájt és történetet kölcsönöznek a környezetüknek. A visszanyert fa hozzáadása otthonához olyan rusztikus megjelenést biztosít, amely szinte zökkenőmentesen összekapcsolja életterét a természettel és a múlttal. Emellett a gyönyörű fa textúrák használatával karaktert és egyedi történetet is bevisz a térbe.

Rózsafa

A Sheesham, vagy Dalbergia Sisso közismertebb nevén indiai rózsafa Indiában és Irán déli részein őshonos. Általában folyópartokon nő, de tengerszint felett akár 1400 méterrel is megtalálható, akár 25 méter magasra is nőhet bár ennél általában kisebb, ha szabadföldön nő akkor általában görbe a törzs.

Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?