Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Hangolj át te is Kelet hullámhosszára

Inspiráció: Jógastúdióknak és jógaarcoknak #beszédesbútorok

Lépj be a nyugalom oázisába és engedd hogy átjárjon Kelet magával ragadó energiája! A jóga stúdió fizikai és spirituális gyakorlatok szakrális tere. Akár közösség számára vagy egyéni gyakorlásra alakítjuk ki, elménk megnyugtatásához egyszerű és természetes, mégis inspiráló és energikus környezet szükséges. Míg lelkünk mélyén mindannyian egy trópusi vagy hegyvidéki ashramba vágyunk, addig pár egyszerű választással megteremthetjük utazás nélkül is ezt a hangulatot jóga stúdiónkban vagy otthon kialakított “jóga-kuckónkban”.

“Az utazás kezdete”

Amikor belépünk egy jógastúdióba, a nyugalom és béke érzését keressük, ami segít átlépni a külső világból belső világunkba. A bejárat természetes légköre, lágy megvilágítás és gondosan kiválasztott spirituális szimbólumok közvetlenül a lelkünkhöz tudnak szólni és segítik az áthangolódást. Olyan mentális és érzékszervi átmenet megteremtéséről van szó, ami támogatja a gyakorlat szándékát, elősegítve a földelés, az odafigyelés és az én mélyebb aspektusaihoz való kapcsolódás érzését.

Néhány ötlet: “Élet fája” selyem fali kárpit; tibeti mantra zászló buddhista szimbólumokkal; természetes tömörfa bútorok és hangulatvilágítás; lótuszvirággal és védőszellemekkel díszített bambuszkosarak

“A jógatér”

A gyakorlótérbe lépve, elsősorban olyan légkört keresünk, ami segít elmélyülni, összepontosítani, és lehetővé teszi a nyugodt és békés kapcsolódást. Az egyszerű, minimalista design és szolid színek rendezett és nyugodt, ám mégis hűvös és üres energiát közvetíthetnek. Kiegészíthetjük a berendezést olyan bútorokkal, amik segítenek megosztani a teret és gyakorlati használatukon túl segítenek felpezsdíteni az energiát.

Néhány ötlet: természetes fából készült térelválasztó hangulatvilágítással; lótuszvirág faragással díszített mandala dekoráció mangófából ami egyedülálló éke lehet nagy falfelületeknek vagy a falra/plafonra rögzítve lehet térelválasztó; mangófából készült orientál tükör, ami megnöveli a teret

Néhány ötlet: mandala komód szekrény a jóga eszközök tárolására; indiai charpai pad a készülődéshez, átöltözéshez; mangosztánból készült fogas a kabátoknak

Harmóniában a természettel

Tudtad, hogy a mangófa a boldogság, a jólét és a bőség szimbóluma? A mangosztán pedig a megérdemelt siker, és a munka által elérhető gazdagság jelképe ? A környezetünkben megtalálható anyagok, szimbólumok és színek dokumentált hatással vannak ránk, és a fából készült bútorok segítenek az általános jól-lét és mentális egészség fenntartásában.

– Alakítsd át Te is jógastúdiód a nyugalom oázisává –

Fedezd fel valódi tömörfából készült egyedi bútorainkat. Egyedi indiai, thaiföldi és nepáli különlegességek várnak rád! Partnereinknek kedvezménnyel. Ha szeretnél többet megtudni a partnerprogramunkról, itt tudsz tájékozódni.

Látogass meg minket Halásztelken a bemutató teremben, vagy nézz körül virtuálisan: LaVida Oriental Heritage bemutatkozó videó #abeszédesbútorokboltja

További városok

INDIA, Rajasthan

Rajasthan India északnyugati részén fekszik, jelentése hindi nyelven a „Királyok földje”. A famegmunkálás a 17. század óta létezik Rajasthanban. A 17. és 18. századi famegmunkálás remekművei ma is láthatók a helyi múzeumokban. Jodhpur faipari munkái nagyon jelentősek, különösen egy olyan régióban, amely híres az erődökről, palotákról, drágakövekről, faberakásos munkákról, tömbnyomtatási technikákról és a kék kerámiáról. Minden ajtó és szerény otthon esztétikusan díszített. A forma és a szín minden életet meghatároz, szinte dacolva a kopár, kiterjedt sivatagi homokkal. 

THAIFÖLD, Chiang Mai és Chiang Rai

Chiang Mai tartomány Thaiföld északi részén, Mianmarhoz közel fekszik. Leghíresebb a jóga elvonulásokról, az elefántmenhelyekről, a vízesésekről és a helyi kézművesekről, akik csodálatos kézműves termékeket készítenek trópusi fából, bambuszból és más, helyben elérhető természetes forrásokból.

NEPÁL, Kathmandu

Nepál fővárosa és egyben legnépesebb városa is Kathmandu. Népszerű úti cél a Himalájába vezető utazás vagy Bhután meglátogatásának megkezdéséhez. Kathmandu vibráló, kihagyhatatlan város a kalandvágyók számára. Mindenképpen látogass el a Thamelben található bazárba, ahol autentikus vásárlási élményben lehet részed.

Beszállító partnereink

Indiai beszállítóink

Nepáli beszállítóink

Thaiföldi beszállítóink

Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Blog, érdekességek, tanácsok

Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?