Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

TV állványok, TV szekrények

A TV szekrények és TV állványok kategóriája az otthoni enteriőr berendezéseinek alapvető elemei közé tartozik, hisz a mindennapi életünk része lett a televízió. A termékek, amelyeket kínálunk Thaiföldről és Indiából származnak, kiváló minőségű mangófa és mimóza fa (akácia) felhasználásával készülnek, amelyek tartósak és könnyűek. Ezek a bútorok kézi faragással készült motívumokkal díszítettek, amelyek egyedivé és vonzóvá teszik az otthonokat.

A TV szekrény és TV állvány termékek között számos stílus és méret közül lehet választani. Az egyszerű és modern vonalakon kívül vannak tradicionális és egzotikus motívumokkal díszített termékek is. Ezek az elemek kiválóan illeszkednek az otthonok különböző enteriőrjeihez, beleértve az egyszerűbb és modern stílusokat, legyen az hálószoba, nappali vagy akár étkező.

Mégis inkább több fiókos bútort szeretnél ami megfelelő TV szekrénynek, akkor érdemes megnézni a komódok kategóriánkban lévő termékeket is.

A TV szekrények és TV állványok kategóriájának termékei nemcsak praktikusak, hanem esztétikai szempontból is vonzóak. Azoknak a vásárlóknak, akik keresik a minőséget és az egyediséget, ezek a termékek kiváló választások lehetnek. Ezek a termékek hozzájárulhatnak az otthonok stílusos berendezéséhez és a szobák kényelmes és élvezetes légköréhez.

Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

  

Származás

Anyag +

Szín +

  • Antracit (3)

  • Barna (7)

  • Fehér (3)

  • Fekete (3)

  • Mahagóni (2)

  • Natúr (1)

  • Szürke (3)

Szélesség (cm) +

Mélység (cm) +

Magasság (cm) +

Kollekció +

Mandala, Thangka

Motívum +

Ár

Termék címkék

  
Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?