Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Indiai Partnereink

Beszállító partnereink #beszédesbútorok

Indiai szállítópartnerünk családi vállalkozásban 1967 óta foglalkozik kézzel készített egyedi keményfa bútorok készítésével és forgalmazásával. Újonnan készített vagy antik bútorokból vagy épp régi épületekből bontott, kiemelt és újrahasznosított fa elemekből (reclaimed wood) készített különleges bútorok, távol keleti stílusú dekorációk, indiai ajtók, utazó- és tárolóládák, Almirah szekrények és sok más minőségi kézműves termék várja tőlük új otthonát Európában.

Nepáli Partnereink

Beszállító partnereink #beszédesbútorok

Nepáli partnereink egy kasmíri családból származó testvérpár. Családjuk több generáció óta foglalkozik kézi szövésű selyem vagy csomózott szőnyegek, pashmina és egyéb textíliák készítésével, forgalmazásával. Testvérük szervezi a munkát Kasmírban, Indiában. Kis falvakban élő családokkal dolgoznak együtt, akik megrendelésre készítik el a remek színekben pompázó, ragyogó mintájú kárpitokat, fali szőnyegeket, párnahuzatokat, és egyéb textileket. A falvakban nincs telefon, ami izgalmas perceket okozott, hiszen csak apró pillanatképeket tudtunk elcsípni a termékek készítéséről odalátogatók segítségével.

Thaiföldi partnereink

Beszállító partnereink #beszédesbútorok

Thaiföldi partnerünk az ország északi részén, Chiang Mai és Chiang Rai térségében kis családokkal együttműködve hoz nekünk igazi kincseket, Európában még kevéssé ismert lakberendezési tárgyakat. Például bambuszból készült, korábban rizstárolásra kialakított kosarakat, amelyeket gyönyörű kézzel festett változatos színek és minták tarkítanak, vagy gabonaőrlőből készült asztalkákat és lámpával díszített mangosztán térelválasztókat.

További városok

INDIA, Rajasthan

Rajasthan India északnyugati részén fekszik, jelentése hindi nyelven a „Királyok földje”. A famegmunkálás a 17. század óta létezik Rajasthanban. A 17. és 18. századi famegmunkálás remekművei ma is láthatók a helyi múzeumokban. Jodhpur faipari munkái nagyon jelentősek, különösen egy olyan régióban, amely híres az erődökről, palotákról, drágakövekről, faberakásos munkákról, tömbnyomtatási technikákról és a kék kerámiáról. Minden ajtó és szerény otthon esztétikusan díszített. A forma és a szín minden életet meghatároz, szinte dacolva a kopár, kiterjedt sivatagi homokkal. 

THAIFÖLD, Chiang Mai és Chiang Rai

Chiang Mai tartomány Thaiföld északi részén, Mianmarhoz közel fekszik. Leghíresebb a jóga elvonulásokról, az elefántmenhelyekről, a vízesésekről és a helyi kézművesekről, akik csodálatos kézműves termékeket készítenek trópusi fából, bambuszból és más, helyben elérhető természetes forrásokból.

NEPÁL, Kathmandu

Nepál fővárosa és egyben legnépesebb városa is Kathmandu. Népszerű úti cél a Himalájába vezető utazás vagy Bhután meglátogatásának megkezdéséhez. Kathmandu vibráló, kihagyhatatlan város a kalandvágyók számára. Mindenképpen látogass el a Thamelben található bazárba, ahol autentikus vásárlási élményben lehet részed.

Beszállító partnereink

Indiai beszállítóink

Nepáli beszállítóink

Thaiföldi beszállítóink

Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Blog, érdekességek, tanácsok

Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?