Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

fabutorokmentalisegeszseg

Fából készült bútorok: Bizonyított módja a mentális egészség és a jólét javításának

Mindannyian tudjuk, milyen jó érzés egy rendezett és jól szervezett házba hazatérni. A hangulatunk azonnal feldobódik, nyugalmat és ellazulást érzünk. Tudtad, hogy otthonod berendezése valójában jelentős hatással lehet a mentális egészségre és jóllétre? 

Az, ahogyan otthonunkat kialakítjuk és berendezzük, elősegítheti vagy hátráltathatja fizikai és mentális egészségünket.

Az egészséges otthoni környezet kialakításának egyik legfontosabb tényezője a pihenést és a pozitív energiát elősegítő bútorok és dekoráció kiválasztása. Ennek egyik legjobb módja pedig a fából készült bútorok beépítése otthonunkba.

A fabútoroknak természetes képessége van arra, hogy közelében nyugodtnak és kipihentebbnek érezzük magunkat. A fa szemcsézettsége és textúrája földelő hatású, ami segít az érzelmeink központosításában és a szorongás enyhítésében. Egy tanulmány szerint, amelyben az egyének stresszoldás céljából “megérintették a fát”, azt találták, hogy a fát megérintő személyek kortizolszintje (a stresszhormon) jelentősen alacsonyabb volt, mint amikor más anyagokat, például márványt, rozsdamentes acélt vagy csempét érintettek.

A fából készült bútorok beépítése otthonunkba segíthet egy pozitívabb és felemelőbb környezet kialakításában. A fa természetes szépsége a természet érzetét hozza be a belső térbe, ami segíthet hangulatunk és közérzetünk fokozásában.

A fa segít javítani az életminőséget

Egy másik, a Journal of Environment Psychology által végzett tanulmány szerint azok az emberek, akik fából készült bútorokkal és felületekkel berendezett szobákban élnek, jelentősen elégedettebbek az életükkel, mint azok, akik nem.

Tehát, ha a mentális egészség és jólét javításának módját keresed, fontold meg a fából készült bútorok beépítését otthonodba. Lehet, hogy ez lesz életed legjobb döntése!

Segítség az egészséges otthoni környezet megteremtésében

A LaVida Oriental Heritage választékában kiváló minőségű, fenntartható fakitermelésből származó vagy újrahasznosított fából készült bútorok és lakberendezési kiegészítők találhatóak, amelyek segíthetnek javítani otthonod hangulatát. Egzotikus tömörfa fajtákból, bambuszból, mimózából és egyéb fantasztikus anyagokból készült termékek széles választékát kínáljuk, így biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot.

Fából készült bútorok: Bizonyított módja a mentális egészség és a jólét javításának #beszédesbútorok
Mélybarna ázsiai könyvesszekrény lótusz és mangó virág mintákkal
Fából készült bútorok: Bizonyított módja a mentális egészség és a jólét javításának #beszédesbútorok
Fából készült bútorok: Bizonyított módja a mentális egészség és a jólét javításának #beszédesbútorok
Tömörfa tároló láda kézzel faragott lótusz és napraforgó motívumokkal
Tömörfa tároló láda kézzel faragott lótusz és napraforgó motívumokkal
Kézzel készített trópusi tömörfa komód réz díszítéssel

Ha hatékony módszereket keresel a stressz és a szorongás csökkentésére, vagy egyszerűen csak javítani szeretnél általános életminőségeden és feltöltenéd otthonod pozitív energiával, akkor a minőségi fabútorokba való befektetés nagyszerű megoldás lehet számodra.

Reméljük kedvet kaptál, hogy néhány gyönyörű fabútort hozz el otthonodba! Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél segítséget kapni a tökéletes darab kiválasztásában, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal. Mindig szívesen segítünk!

Címkék: , , , , ,
Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?