Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Időpontfoglalás a bemutatóterembe

Naptár betöltése


captcha

Új Címünk

2053 Herceghalom, Őszirózsa út a focipályával szemben

Gyakran feltett kérdések

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Időpontot a fenti foglalórendszerünk segítségével tudsz lefoglalni. Válaszd ki a dátumot és az aznap elérhető időpontok közül a számodra megfelelőt, általában 09.00-19.00 óra között vagyunk elérhetőek a hét bármely napján, beleértve hétvégét is. Kérjük add meg elérhetőségi adataidat amin keresztül fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. A 'Küldés' gombra kattintva kerül rögzítésre az kiválasztott időpont.

Kapok-e visszaigazolást a foglalásról?

Igen, a foglalásról minden esetben kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Két email for érkezni: Az első email az igényelt időpont adatait tartalmazza, ezt fel kell dolgozzuk először, hogy biztosíthassuk, a kért időpontban ott tudunk lenni a bemutatóteremben, illetve ez neked is összefoglaló a megadott információkkal. A második email vagy az időpont elfogadásának visszaigazolása, ekkor már bátran érdemes elmenteni a naptáradba, vagy arról értesít, hogy nem tudjuk megoldani a kért időpontot. Ebben az esetben telefonon keresni fogunk, hogy keressünk egy másik, számodra is megfelelő időpontot amikor el tudsz jönni hozzánk.

Mit érdemes tudnom a Bemutatóteremről?

Bemutatótermünk egyben raktár is, így a hangulata egészen egyedi, eltér a hagyományos bemutatótermektől. Látogass el hozzánk és tapasztald meg ezt a különleges élményt személyesen. A bemutatóterem látogatása természetesen ingyenes, örömmel látunk!

Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?