Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Kisszekrények, éjjeliszekrények

A kisszekrények, éjjeliszekrények kategóriában összegyűjtöttük azokat a bútorokat, melyek jellemzően az ágyak mellett a hálószobában, de akár nappaliban és dolgozószobában is megállják a helyüket. Az indiai mangófa éjjeliszekrények olyan kis méretű bútorok, amelyek kiválóan alkalmasak éjjeli tárolóként, dolgozószoba, nappali, előszoba, fürdőszoba, étkező tároló kisszekrényeként és kiegészítők lehetnek komódok vagy nagyobb szekrények, konyhabútorok és természetesen ülőbútorok, fotelek, kanapék mellett is. Ezek a szekrények mind kézzel faragott motívumokkal díszítettek – lótuszvirág, mozaik, ló, dárda – amelyek hagyományosan jelentős szerepet játszanak az indiai kultúrában.

Ezek a szekrények különlegesek a természetes mangófa faanyag felhasználásának köszönhetően, amelynek kiváló minősége és tartóssága hosszú évekig biztosítja a bútorok megfelelő állapotát. Emellett a kézi faragásnak köszönhetően mindegyik fiókos és polcos éjjeliszekrény egyedi és különleges megjelenést kap.

Az indiai mangófa éjjeli szekrények kiválóak lehetnek különféle tárgyak, például ébresztőórák, könyvek, ékszerek, telefonok, kulcsok stb. tárolására. Könnyen elhelyezhetők a hálószobában, és használatukkal kényelmesebbé tehetjük éjszakai tevékenységeinket, például az olvasást vagy a telefonálást.

Ezek a mangófa éjjeliszekrények, kis szekrények kiváló minőségű és különleges megjelenésű tárgyak, amelyek nemcsak praktikusak, hanem a hagyományos indiai kultúra szépségével is felruházzák otthonod.

 

Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

  

Származás

Anyag +

Szín +

  • Barna (2)

  • Fehér (4)

  • Mahagóni (1)

  • Szürke (1)

Szélesség (cm) +

Mélység (cm) +

Magasság (cm) +

Kollekció +

Mandala, Thangka

Motívum +

Ár

Termék címkék

  
Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?