Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Partner Program működése – együtt a siker útján

Kinek ajánljuk partnerprogramunkat?

Partner programunkat elsősorban lakberendezők, belső építészek és viszonteladó üzleti felhasználók részére alakítottuk ki, akik nagyobb mennyiségben és/vagy értékben tudnak ügyfeleik számára közvetlenül vagy közvetve vásárolni. Illetve akik követőik, ismerőseik és ügyfeleik körében tudják népszerűsíteni honlapunkat és/vagy közösségi felületi megjelenéseinket, amiből konkrét megrendelés keletkezik, ezzel tudnak jutalékot keresni.

Inspiráció

Termékajánló

Jó szívvel ajánljuk a programot Jóga Stúdióknak, Fotósoknak, Film Stúdióknak, Éttermeknek és Butik Hoteleknek is, akik szeretnének teljesen egyedi, minőségi bútorokat és lakberendezési tárgyakat. Erről bővebben itt olvashatsz.

Milyen kedvezmény és jutalék érhető el?

Kedvezmény: Partnereink számára kedvezményes árat biztosítunk a vásárlási értéktől és gyakoriságtól függően. Részletekért írj a partner@lavidaorientalheritage.com email címre vagy hívj a +36 20 3268115-es mobilszámon.

Jutalék: Az ajánláson keresztül eladott termékek nettó eladási értéke alapján meghatározott sávhoz kötve 5-10% közötti jutalékra jogosult a partner. A jutalék mértéke mindig a vásárlás nettó értéke alapján kerül kiszámításra és más kedvezménnyel, például hűségpontokkal nem összevonható. Az elérhető kedvezményre vonatkozó sávok értéke a partneri együttműködés jóváhagyását követően kerül megosztásra. Fontos: a vásárlás nettó eladási értéke nem tartalmazza a szállítási díjat és az ÁFÁ-t sem.

Ha vásárlást követően termékértékeléssel segíted munkánkat, 5,000 forint levásárolható kuponnal ajándékozunk meg. A kupon felhasználási feltételeiről a kupon kiküldésekor tájékoztatunk.

Hogyan kerül elszámolásra a jutalék?

A regisztráció során minden partnerünk kap egyedi azonosító kódot és URL linket, aminek a segítségével nyomon tudjuk követni az ehhez kapcsolható megvalósult értékesítéseket. Az URL kódot be kell illesztened a honlapodra, vagy a közösségi média felületeidre. Az egyenleged nyomon követheted a Fiókodban. Az ajánló linken keresztül érkezett forgalom alapján kerülhet kiállításra a jutalékról a számla, amit 5 munkanapon belül fizetünk.

Hogyan történik a jutalék kifizetése?

Partnereink részére a jutalékot számla ellenében tudjuk kifizetni, melyet a jutalék alapját képező rendelés teljesítését követően vagy jogosult kiállítani megállapodás szerint. A kifizetés minimális értéke 25.000 Ft, így kérjük akkor állítsd ki, ha a kifizetésre jogosult jutalék eléri ezt a minimum értéket.

Milyen esetben nem kerül kifizetésre a jutalék?

Amennyiben a megrendelés közvetlenül a vásárlótól érkezik, szükséges feltüntetni a megjegyzés rovatban a partnerkódot, ennek hiányában nem tudjuk elszámolni a jutalékot.

Törölt megrendelés, visszaküldött áru vagy a program feltételeinek megszegése esetén nem kerül kifizetésre a jutalék.

Hogyan tudunk együtt osztozni a sikereken?

Lehetőséget adunk, hogy partnerként felkerülj honlapunkra, így vásárlóink könnyebben rád találhatnak rajtunk keresztül is. A termékeink felhasználásával megvalósult munkákról készült fényképeket közösségi média oldalainkon és a honlapon keresztül is megosztjuk. Itt lehetőség lesz feltüntetni a neved vagy céged nevét, megosztva a sikeresen megvalósult közös projekteket. Megköszönjük, ha te is lehetőséged adsz nekünk közösségi média felületeiden való megjelenésre.

Hogyan tudok csatlakozni?

Regisztrálj felhasználói fiókot ezen az oldalon az erre kialakított űrlap segítségével, vagy ha ezt már megtetted jelentkezz be. A regisztrációt követően küldeni fogunk további részleteket, amely írásban rögzíti az együttműködés kereteit, így például jutalékszámításhoz meghatározott forgalmi sávokat és az elszámolás pontos feltételeit. Lehetőséged nyílik majd közvetlen készpénz jutalék vagy jövedelmezőbb, levásárolható hűségpont gyűjtése között választani minden tranzakció esetében. Ha bármilyen további kérdésed lenne, keress minket az partner@lavidaorientalheritage.com email címen.

[yith_wcaf_registration_form]

További városok

INDIA, Rajasthan

Rajasthan India északnyugati részén fekszik, jelentése hindi nyelven a „Királyok földje”. A famegmunkálás a 17. század óta létezik Rajasthanban. A 17. és 18. századi famegmunkálás remekművei ma is láthatók a helyi múzeumokban. Jodhpur faipari munkái nagyon jelentősek, különösen egy olyan régióban, amely híres az erődökről, palotákról, drágakövekről, faberakásos munkákról, tömbnyomtatási technikákról és a kék kerámiáról. Minden ajtó és szerény otthon esztétikusan díszített. A forma és a szín minden életet meghatároz, szinte dacolva a kopár, kiterjedt sivatagi homokkal. 

THAIFÖLD, Chiang Mai és Chiang Rai

Chiang Mai tartomány Thaiföld északi részén, Mianmarhoz közel fekszik. Leghíresebb a jóga elvonulásokról, az elefántmenhelyekről, a vízesésekről és a helyi kézművesekről, akik csodálatos kézműves termékeket készítenek trópusi fából, bambuszból és más, helyben elérhető természetes forrásokból.

NEPÁL, Kathmandu

Nepál fővárosa és egyben legnépesebb városa is Kathmandu. Népszerű úti cél a Himalájába vezető utazás vagy Bhután meglátogatásának megkezdéséhez. Kathmandu vibráló, kihagyhatatlan város a kalandvágyók számára. Mindenképpen látogass el a Thamelben található bazárba, ahol autentikus vásárlási élményben lehet részed.

Beszállító partnereink

Indiai beszállítóink

Nepáli beszállítóink

Thaiföldi beszállítóink

Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Blog, érdekességek, tanácsok

Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?