Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Gyönyörű kézzel készített, fenntartható forrásból származó bútorainkat és lakberendezési tárgyainkat szeretetre és tartósságra építjük. Kiváló minőségű szárított fák, hagyományosan kézzel szőtt szőnyegek. Egyedi termékek, amelyek öröklődnek, és amelyeket az őket létrehozó kézművesek gondosan készítenek. Hiszünk abban, hogy ha a választott termékek jelentenek valamit annak, aki készítette őket, akkor még nagyobb jelentőséggel bírnak majd annak, aki hazaviszi őket.

Reméljük sok örömed leled majd a választott bútorokban!

Ahogy otthonod története is változik, a beszédes bútorok boltjában folyamatosan megújuló választékkal várunk, így írva újabb és újabb történeteket. 

Köszönjük, hogy a történeted részesévé teszel minket!

További városok

INDIA, Rajasthan

Rajasthan India északnyugati részén fekszik, jelentése hindi nyelven a „Királyok földje”. A famegmunkálás a 17. század óta létezik Rajasthanban. A 17. és 18. századi famegmunkálás remekművei ma is láthatók a helyi múzeumokban. Jodhpur faipari munkái nagyon jelentősek, különösen egy olyan régióban, amely híres az erődökről, palotákról, drágakövekről, faberakásos munkákról, tömbnyomtatási technikákról és a kék kerámiáról. Minden ajtó és szerény otthon esztétikusan díszített. A forma és a szín minden életet meghatároz, szinte dacolva a kopár, kiterjedt sivatagi homokkal. 

THAIFÖLD, Chiang Mai és Chiang Rai

Chiang Mai tartomány Thaiföld északi részén, Mianmarhoz közel fekszik. Leghíresebb a jóga elvonulásokról, az elefántmenhelyekről, a vízesésekről és a helyi kézművesekről, akik csodálatos kézműves termékeket készítenek trópusi fából, bambuszból és más, helyben elérhető természetes forrásokból.

NEPÁL, Kathmandu

Nepál fővárosa és egyben legnépesebb városa is Kathmandu. Népszerű úti cél a Himalájába vezető utazás vagy Bhután meglátogatásának megkezdéséhez. Kathmandu vibráló, kihagyhatatlan város a kalandvágyók számára. Mindenképpen látogass el a Thamelben található bazárba, ahol autentikus vásárlási élményben lehet részed.

Beszállító partnereink

Indiai beszállítóink

Nepáli beszállítóink

Thaiföldi beszállítóink

Foglalj időpontot bemutatótermünkbe online vagy a +36 20 326 8115-es telefonszámon.

Blog, érdekességek, tanácsok

Chat megnyitása
1
Miben segíthetünk ?
Kérdésed van ?
Szia!
Miben segíthetünk ?